»  Hudpleje  »  Ethnic Skin Care

Ethnic Skin Care

Nyt i Skandinavien - Specialserie for etnisk hud

Ethnic Skin Care of Scandinavia

  • Hudplejepræparater for brun og sort hud.

  • En specialserie for dig, som har mørke rander under øjnene, pigmentpletter i ansigtet, acne eller andre hudproblemer.

  • Bleger ujævn pigmentering i huden.

  • Suveræn for mørke ringe rundt om øjnene.

  • Virker foryngende på huden.

Ethnic Skin Care of Scandinavia præparater er specialfremstillet til udbedring af de hudproblemer, der kan opstå i etnisk hud pga. det skandinaviske klima. Ofte ses en sensitiv hudtype, med både acne og hyperpigmentering.

Ethnic Skin Care of Scandinavia bygger på enkle grundlæggende principper :

Rense - Blege  - Beskytte - Bevare

Etnisk brun hud har ofte problemer med ujævn pigmentering. Det kan skyldes forskellige årsager, men problemet kan løses ved at bruge Ethnic Skin Cares specialpræparater. Serien er specielt udviklet for den brune og sorte hud. En række ingredienser, som findes i de almindelige hudplejepræparater, kan forværre problemet med pigmentforandringer, men Ethnic Skin Care har ændret på recepterne og udviklet denne helt nye serie.  

Behandlingspræparater til hjemmebrug:

Ethnic Skin Care Cleansing Milk

Delikat og total vandopløselig rensemælk, som er så mild, at den kan bruges til at fjerne øjen-make-up. Specialtilpasset den etniske hudtype. Vaskes af med lunkent vand.

Ethnic Skin Care Fade Lotion

Bruges efter Cleansing Milk. Brug en bomuldstot med Fade Lotion. Tør over hele ansigtet. Undgå selve øjenlåget. Fade Lotion virker blegende på brune pletter. Bruges 2 gange dagligt.  Indeholder bl.a.  4% Kojic Acid.

Ethnic Skin Care Dark Circle Eye Serum

Specialserum udviklet for at bekæmpe mørke ringe rundt om øjnene. Virker også på poser under øjnene. Bruges 2 gang dagligt. Indeholder 20 % Kojic Ac

Ethnic Skin Care Whitening Night Crème

Natcreme for den mørke hud med ujævn pigmentering. God som natcreme for den etniske hud. Indeholder 20 % Kojic Acid.

Ethnic Skin Care Moisturizer SPF 20

Det er vigtig at beskytte den etniske, brune hud mod UV stråler. Vi har derfor udviklet denne specielle fugtighedscreme og tilsat den SPF 20. Cremen er god som make-up underlag.

Indeholder bl.a. antioxidanter, som modvirker aldringsprocessen i huden.

Multi A specialcrème

Specialcreme, som kan benyttes både som dag-, og natcreme for den grovporede hud. Cremen er udviklet for specielle hudproblemer som bl.a. forskellige grander af acne og grove porer. Indeholder bl.a. råmælk, vitaminerne A og E.

Multi Derm Age Limit

Den ultimative revitaliserende hudcreme. Virker genopbyggende på huden. Huden bliver blød og glat. Ansigtsløft i en krukke! Kan bruges både som dag- og natcreme.

Indeholder bl.a. det nyeste indenfor cosmoceutisk forskning Pentapeptid-3. En suveræn creme for hud med rynker. Kan også benyttes  i forebyggende behandling.

Ethnic Skin Care har også hudplejebehandlinger som kun udføres i specielt udvalgte hudplejeklinikker. En af behandlingerne er helt og holdent  tilpasset den etniske hud med store pigmentproblemer, ujævnheder og lignende.

Spørg din hudterapeut om hjælp. Vi ved hvad din hud behøver. Vi ved alt om hud. Vores erfaring er din tryghed.

 

Alle Ethnic Skin Care of Scandinavia præparater forhandles kun hos:

Klinik Costing: Store Kongensgade 65. 1264 København K