»  Hudpleje  »  Dermapeel

DERMAPEEL

Hudforbedrende behandling for ansigtet, halsen, brystet, arme og hænder.

En behandling som giver specielt gode resultater på hud med solskader, rynker, hyperpigmentering, barberknopper, ekstrem tør hud, akne, små akne ar, samt mange andre hudproblemer.

Behandlingen er lige velegnet for både mænd som kvinder.

DERMAPEEL hudforbedrende behandling der foregår i 2 faser.

Fase 1:  4 professionelle behandlinger i hudklinikken.

Fase 2:  Vedligeholdelse af resultatet hjemme hos dig selv.  

Vigtigt: Hvis det ønskede resultat skal opnås, skal behandlingerne foretages indenfor fire uger, ellers frasiges et hvert ansvar for resultatet af behandlingerne.

KLINIKBEHANDLINGEN FOREGÅR SÅLEDES:

Dermapeel hudforbedrende behandlinger må kun udføres af specielt uddannet terapeuter.

Selve behandlingen tager ca. 20 minutter pr. gang.

Huden renses grundigt af, hvorefter Dermapeel Serum påføres i flere lag.

Lige efter behandlingen virker huden meget mat og noget perlemors skær. Enkelte klienter syntes huden virker varm, nogen at den klør eller svier  lidt, andre føler    huden noget stram.

Efter behandlingen må huden ikke behandles, vaskes eller smøres ind i nogen former for cremer, før end efter 12 timer.

Efter de 12 timer skal huden vaskes med et specielt vaskeprodukt og skylles med massere af vand.

Huden aftørres forsigtigt med et rent håndklæde, og en specielt blandet behandlingscreme med tilsætningsstoffer smøres på huden.

HJEMMEBEHANDLIN G:

Hver morgen og aften skal huden vaske/renses med det anviste speciel produkt, og skylles af med massere af vand, og herefter skal huden smøres ind i den anviste speciel creme med solfaktor minimum faktor 15.

HVAD KAN JEG FORVENTE MIG EFTER EN KUR MED DERMAPEEL?

DERMAAPEEL  behandlingen vil give en hudpeelende og afskallede virkning på overhuden. Dermapeel har en cellefornyende og stimulerende effekt på de celler i huden  som gør den elastisk og spændstig. Generelt set vil huden få et meget friskt, glat og fornyet udseende.

Effekten af denne type behandling, stopper ikke med at virke når behandlingerne er afsluttet. Den har en meget positiv langtidseffekt.

På hud med solskader virker den meget positiv, idet den har en blegende virkning på hyperpigmenteringen. Små tætte rynker mindskes og huden strammes op.

Før behandlingerne må huden ikke være specielt solbrun.

Skrubbe cremer og lignende er helt unødvendige før behandlingerne. Efter Dermapeel behandlingerne er afsluttet er det heller ikke nødvendigt med denne form for præparater.

Mænd må ikke være nybarberet samme dag som behandlingen skal udføres. Dette for ikke at irritere huden.

Flere gange i løbet af dagen kan huden sprays med Aloejoba Fresh-up spray, hvis den føles tør og stram.

Ca. 2-3 dage efter klinikbehandlingen begynder huden at skalle af. Modstå fristelsen til at klø eller pille på det behandlede område. Det er vigtigt at man ikke piller huden af, men lader naturen gå sin gang. Føles huden stram i løbet af dagen, skal den smøres flere gange.

Huden ikke udsættes  for sollys i behandlingsperioden.

Der skal altid bruges solfaktor creme.

Efter ca. 7 dage er det tid for behandling nr. 2, og proceduren er den samme, ved alle 3-4 behandlinger med Dermapeel Serum.

Behandling nr. 4 indebærer en Enzym behandling for at få huden glat og fri for afskallede døde hudceller samt øge blodcirkulationen kraftig.

For at få det forventede resultat af Dermapeel hudforbedrende behandling, er det meget vigtigt at du ikke anvender andre præparater end det som er foreskrevet dig.

Behandlingen foretages ikke medmindre de specialblandede produkter til efterbehandling købes på klinikken, da produkterne er afgørende for behandlingens resultat.

Prisliste

 

Behandlingerne SKAL foretages til de af mig afgivende datoer og tider og indenfor 10 uger.

Der gives ikke kredit, betaling skal foretages ved første besøg.