»  Hudpleje  »  Multiderm

MultiDerm

MultiDerm er vores dermatologiske specialserie, som får dig til at se yngre ud - længere!
En serie som hjælper for en række hudproblemer og giver signifikante resultater.
Præparaterne kombineres med behandlinger i hudplejeklinik.
Alle præparaterne indeholder bl.a. Aloe Vera.

Rynker, linjer, slap hud i ansigtet og på halsen, solskadet, atrofisk hud, leverpletter, hyperpigmentering, grove porer, små ar, acne/bumser, "bekymringsrynker", smilerynker og panderynker.

Har du en eller flere af disse hudproblemer, så er MultiDerm's præparater og klinikbehandlinger det rigtige for dig.

Specialserien MultiDerm er udviklet af  af Norges mest respekterede og professionelle hudterapeut med 38 års erfaring i branchen , Sidsel Hoem Thomsen.

Vi ved hvad din hud behøver. Vores erfaring er din tryghed.MultiDerm er professionel hudpleje. 

Rensepræparater:

Cleansing Gel

Citrusduftende sæbefri rensegelé, som rengør huden skånsomt, men grundigt. Kan også bruges til at fjerne øjenmake-up. Let skummende. Er drøj i brug og kan bruges på hele kroppen. Tørrer ikke huden ud. Passer til alle hudtyper og er også god til fedet hud.

Skummes op og vaskes af med lunkent vand.

Indhold 200 ml. Pris kr. 250,-

Skin lotion

Mildt ansigtsvand til de fleste hudtyper. Virker forfriskende. Tørrer ikke huden ud, men giver huden ekstra fugtighed. Bruges efter Cleansing Gel.

Indeholder bl.a. bringebærekstrat og Aloe Vera.

Indhold 200 ml. Pris kr. 250,-

Behandlingspræparater til hjemmebrug:

Hydro Pluss

Fugtighedsbevarende dagcreme, som indeholder antioksidanter, vitaminerne C og E. Aloe Vera og Hyaluronsyre.

Cremen har solfilter 20, er mat på huden og er god som make-up underlag.

Indhold 50g. Pris kr. 450,-

Rescue Crème

Cremen bruges som en næringsgivende natcreme både mellem peelingbehandlingerne, når huden flosser af, og når huden er tør og irriteret. Speciel god for dig, som sidder meget foran computeren.

Cremen er specielt udviklet til hud, som er ekstrem tør, irriteret og stresset. Særdeles god til brug på tørre hudpartier.

Indeholder bl.a. allontoin, antioxidanter, vitaminerne A,C og E, Ginko Biloba og Aloe Vera. Indhold 50g. Pris kr. 450,-

Sun Protection 40

Solcreme med både mekanisk-, og kemisk solfilter. Indeholder både UVA og UVB filter.

Solfaktor 40. Brug altid solfaktor, når du opholder dig udendørs. Solcreme skal selvfølgelig også benyttes på arme, hænder, bryst og nakke. Sun Protection 40 påføres ca. 1 time før man går ud, for at solfilteret skal nå at udvikle sig maksimalt, inden man udsættes for solens UV stråler.

Indhold 50g. Pris kr. 450,-

Multi A

Specialcreme, som kan benyttes både som dag- og natcreme. Cremen er udviklet for specielle hudproblemer som bl.a. forskellige grader af acne og solskadet hud. Indeholder bl.a. vandopløselig vitmain A, E og råmælk. Talgproduktion reguleres og huden bliver spændstig og får et ”friskt” udseende.

Indhold  50g. Pris kr. 280,-

 

Intensiv A

Cremen benyttes som en vedligeholdscreme morgen og aften. Rigtig god for den grovporede voksne hud. Kan godt bruges som make-up underlag. Cremen er udviklet for specielle hudproblemer såsom solskader, rynker, grove porer og aldrende hud. Kan med stor fordel benyttes i behandlingen af Acne Rosacea.

Indhold 50g. Pris kr. 450,-

 

Age Limit

Den ultimative revitaliserende hudcreme. Virker genopbyggende på huden. Huden bliver blød og glat. Ansigtsløft i en krukke! Kan bruges både som dag- og natcreme.

Indeholder bl.a. det nyeste indenfor cosmoceutisk forskning Pentapeptid-3. En suveræn creme for hud med rynker. Kan også benyttes  i forebyggende behandling.

Indehold 50g. Pris kr. 750,-

NoTox Serum

Serum mod rynker og linier i den øvre del af ansigtet. Er udmærket som et alternativ til Botulinum Toxin injektioner. Serumet smøres direkte på huden, f.eks. på muskelpunkterne ved øjnene og i panden. Smilerynker, kragetæer og bekymringsrynker. Serumet har en afslappende effekt på muskulaturen.

MÅ IKKE SMØRES PÅ ØVRE ØJENLÅG

Meget effektiv på rynker, som kommer af aktiv brug af ansigtsmuskulaturen, som når man smiler og ler. Serumet påføres 2 gang dagligt i ca. 4 uger, for så at vedligeholde resultatet med 1 påføring daglig. Resultatet er synlig efter ca. 2 uger. Ingen gift – Ingen sprøjtestik.

Indeholder bl.a. Avocado olie, Hyaluronsyre og Hexapeptid.

Indhold 30 ml. Pris kr. 750,-

Eye Care Essential

Let og smidig øjencreme i serumform. Virker særdeles godt på poser under øjnene. Efter nogen dages brug, vil resultatet være synlig. Giver næring til den sensible hud rundt øjnene.

Kan påføres 2 gang daglig til at begynde med, derefter en gang daglig. Indeholder Hammamelis og Eyeliss.

Indhold 30 ml. Pris kr. 380,-

Body Smooth

Kropslotion for den tørre hud, som har lidt ujævn pigmentering på grund af solskader og lignende. Huden bliver silkeblød og glat efter kort tids brug. For et optimalt resultat, påføres cremen 2 gange dagligt. Indeholder bl.a.. Aloe Vera, vitamin A og antioxidanter.

Indhold 200 ml. Pris kr.300,-