Dermapeel – hjælp til acne

Sol, sol og atter sol.

43-årige Tara Teicob væltede sig i de lune stråler og står i dag med en ødelagt hud.

Min hud kan bedst beskrives som hæslig og svampede acne-ar og huller, der ikke vil forsvinde, fortæller hun. Hudterapeut Laila Costing har klinik i St. Kongensgade, hvor hun udbedrer skader i huden uden brug af laser. I stedet bruger hun dermapeel.

På trods af ordet ”peel” er der ingen små flænsende korn i den væske, hun smører på.

- Starten er behagelig, når Laila Costing begynder, og pludselig begynder det at svie voldsomt, siger Tara Teicob. Hun tester dermapeel for Plastique og er i skrivende stund på vej til sin tredje behandling ud af fire, der kombineres med pleje hjemme i form af skræddersyet rensecreme og en ansigtscreme.

  Fugleskræmsel

To dage efter første behandling begyndte huden at skalle af i store flager. Det øverste lag tørrede ud, og Tara havde meget svært ved at overdøve trangen til at pille, men flagerne skal selv falde af, ellers ødelægges forløbet.

Behandlingen skal planlægges, for med ansigtet hængende i laser fore trækker Tara at blive hjemme, indtil skallerne er forsvundet.

For  at dermapeel virker optimalt, skal Tara bruge en rensecreme og en ansigtscreme, som Laila Costing selv fremstiller og tilpasser til hver enkelt person. Produkterne indeholde faktor 15 for at beskytte det sarte område, for huden må ikke få sol, og almindelig solcreme er strengt forbudt.

  Resultatet

- Jeg ser friskere ud, og det har gjort en kæmpe forskel, siger Tara.

Hun skal dog vænne sig til, at den nougatfarvede kulør i ansigtet er væk, og det er en langt mere bleg kvinde, der kigger tilbage i spejlet. Men hun er også smukkere.

Når de sidste to behandlinger er overstået, er det også et farvel til overdreven solbadning. Bortset fra en vanvittig kløen, når huden flosser, har hun ikke haft nogen gener undervejs. Normalt er der en uge mellem hver dermapeel, men Taras ødelagte hud kræver mere tid, og mellem første og anden behandling gik der tre uger.

Dermapeel bekæmper acne-ar, men det kræver også planlægning at gå igennem forløbet.

Medmindre du er en sej nyser, er det nødvendigt at rive nogle dage ud af kalenderen efter hver behandling. Der er ingen kendte risici.

Dermapeel koster 2.950 kr., og det inkluderer fire behandlinger, en rensecreme og en ansigtscreme specielt tilpasset hver person samt en efterbehandling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Side 71, Plastique magasin, nr. 4- 2005

 

 

lego architecture pas cherVendita lego costruzionicheap lego setslego architectureBrinquedo de lego